Je wilt je gewoon GOED voelen.. Toch?

 

Het is een tijd van extreme verandering. Alles gaat snel. Het leven is een emotionele rollercoaster en daar hebben wij niet altijd grip op..                                                                                                                                       

Op 1 augustus 2017 stapte Koen geheel onverwacht uit het leven. Wat hadden we graag gewild dat hij over zijn problemen had gepraat. Dat hij iemand in vertrouwen had genomen en zijn diepste gevoel kon uiten, maar Koen droeg een masker. Koen verstopte zich..

Met het oprichten van Stichting Hey Pa willen wij mensen laten zien dat je kwetsbaar opstellen niet zwak is, dat praten helpt en dat je niet alleen bent.

Het is hoog tijd om over emotie en over gevoel te praten

Met elkaar in gesprek te gaan


Onze missie: ‘Zoveel mogelijk mensen te helpen een aangenaam leven te leiden en daardoor meer geluk te ervaren’ sloeg aan.

Vooral het ‘sta op en vertel’ leverde openhartige en persoonlijke verhalen op die mensen ons vertelden. Wat waren we goed op weg. 

En toen kwam Corona.. Geen lezingen meer, geen openhartige en persoonlijke verhalen.

We zien de moedeloosheid groeien onder de mensen. De lockdown is heftig. Ondernemers zien hun bedrijf ten onder gaan, werknemers verliezen hun baan, er ontstaan heftige psychische problemen en er heerst veel spanning en depressiviteit. Jongeren missen toekomstperspectief en vinden het steeds moeilijker om dit leven vol te houden.  

We zijn blijven brainstormen over hoe wij mensen kunnen helpen en zo ontstond het idee om een programma te ontwikkelen om mensen op een simpele manier te leren hoe het mentale systeem werkt. Een preventief programma waarmee wij heel veel mensen kunnen helpen en dat geschikt is voor iedereen

 

Weten dat het oké is om te praten

Weten dat het oké is om je kwetsbaar op te stellen

Weten dat het oké is om meer uit het leven te willen halen

Weten dat het oké is om voor jezelf te kiezen

Weten dat het oké is

 

Weten dat er altijd iemand is die naar je wil luisteren

Weten hoe het mentale systeem werkt

Weten hoe je jezelf sterker kunt maken

Weten hoe je met weerstanden om moet gaan


Het Weten programma bestaat in het totaal uit 10 modules. De investering bedraagt €250,- voor de eerste 5 modules van 2 uur. Indien mogelijk bieden we het programma geheel kostenloos aan. Dit is afhankelijk van de donaties die we binnen krijgen. 

In september starten we met de eerste groep van maximaal 10 personen. Op dit moment kunnen we deze eerste groep vanuit de stichting bekostigen. Meer weten? Kom dan naar onze gratis lezing!

Tijdens de lezing geven we uitleg over ons nieuwe programma en praten we over het leven, de liefde en dood. 

 

Woensdag 30 juni - Nog 3 plekken beschikbaar -

19.00-21.00 uur

Stichting Hey Pa

Oversteweg 2

7556 TZ Hengelo